Rètols i Disseny gràfic

Qui som

Rètols Signo és una empresa dedicada a la realitació de qualsevol tipus de rètol i disseny gràfic que la mateixa activitat comporta.

En tots els rètols mostrem una especial atenció pel que fa al disseny i l’impacte que provoca aquest, així com també la qualitat dels materials que s’utilitzen en la realització.

Tots els nostres instal.ladors són altament qualificats, amb una ample experiència en realització i col.locació dels rètols, sol.lucionant d’aquesta manera qualsevol problema que pugui sorgir durant l’execució del projecte.

La part més important d’una rotulació és l’acabat. A Rètols Signo valorem l’aspecte estètic, una rotulació i un acabat perfecte resulta la millor garantia d’una feina ben realitzada.

El servei de seguiment del rètol, un cop finalitzat, ens permet acurar fins el darrer detall que el client crequi necessari. Les nostres instal.lacions i el nostre equip logístic ens permeten atendre’l el mes aviat possible, i oferir-li el servei que s’adapti millor a les seves necessitats.